Flamers of tzeentch vraag!!

6 jaren 3 weken geleden - 6 jaren 3 weken geleden #13438 door Daemon
ik heb even jullie verhelderende blik nodig!

Bij de flamers op vierkante bases staat dat ze multiple shots hebben dit zou betekenen dat ze een -1 hebben op to hit.

En bij hun special rules staat dat ze flames tzeentch hebben en dan hebben ze geen -1 op to hit.

dit is allebei uit de nieuwe bijlage voor het armybook!

Wat denken jullie hiervan en hoe kijken jullie er tegen aan?

Heb er al een aantal discussie over gehad omdat dit redelijk verwarrend is!


Gr.

Martijn

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

6 jaren 3 weken geleden #13444 door hansch
Beantwoord door hansch in topic Flamers of tzeentch vraag!!
Flames of Tzeentch als special rules verwijst naar de regels hiervoor in de Flamers of Tzeentch unit, waar wordt aangegeven dat dit een D6 multishot wapen is met range 18. Multishot geeft via het Base Rule book dat er in geval van multishot een -1 op de to hit roll is. Ik zie geen regels in de Flames of Tzeentch special rule staan die zeggen dat deze -1 to hit voor multishot genegeert wordt. Multishot wapens mag je wel altijd 1 keer vuren zonder penalty. Je hoeft dan geen D6 te gooien. Gooi je wel een D6, telt het als multishot met -1 to hit, zelfs als je vervolgens 1 gooit.

Dit is volgens mij hoe je dit moet spelen. Als je gemiddeld 3x schiet met een -1 to hit kun je uitrekenen of je wel of geen multishot moet doen, als er wel of geen sprake is van andere modifiers. Ik zou zeggen, vermijdt 7 to hit indien mogelijk, normaal hit je op 3+.

Groet,

HansCH

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

6 jaren 3 weken geleden #13471 door Daemon
Beantwoord door Daemon in topic Flamers of tzeentch vraag!!
Flames of tzeentch:

This Daemon can fire d6 bolts in the shooting phase with range 18" and strenght 4. This attack is treated as a normal missle weapon (and may therefore stand and shoot) but does not suffer the -1 penalty for multiple shots

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

6 jaren 3 weken geleden #13473 door Glimli
Beantwoord door Glimli in topic Flamers of tzeentch vraag!!
Hey Martijn,

Volgens mij spreekt de regel voor zichzelf, zoals ik hem interpreteer.

Groet Marcel

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

6 jaren 3 weken geleden #13476 door hansch
Beantwoord door hansch in topic Flamers of tzeentch vraag!!

Daemon schreef : Flames of tzeentch:

This Daemon can fire d6 bolts in the shooting phase with range 18" and strenght 4. This attack is treated as a normal missle weapon (and may therefore stand and shoot) but does not suffer the -1 penalty for multiple shots


Waar komt deze quote vandaan? Die zie ik niet terug in mijn 'official update'.

HansCH

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

6 jaren 3 weken geleden #13478 door warmaster abaddon
Als die regel eruit is gesneden in de update dan krijg je de extra min 1 op je roll.
Want dan zijn dat de nieuwe regels de update vervangt de originele entry.

Gr nico

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

6 jaren 3 weken geleden #13479 door Glimli
Beantwoord door Glimli in topic Flamers of tzeentch vraag!!
Terecht punt van Nico! Update vervangt de desbetreffende entry's in de Army Book.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

6 jaren 3 weken geleden #13480 door xinemus
Beantwoord door xinemus in topic Flamers of tzeentch vraag!!
Volgens mij krijg je die -1 inderdaad. Ik las op diverse fora dat Flamers hard gedumpt worden door demon spelers omdat ze generfed zijn.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

6 jaren 3 weken geleden #13484 door warmaster abaddon
Zo te zien heb je een kast unit ; )
Bekijk ht zo daar heb ik er ook nog wel wat van ; )

Gr Nico

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

6 jaren 3 weken geleden #13492 door Daemon
Beantwoord door Daemon in topic Flamers of tzeentch vraag!!
Dat is inderdaad een kast unit als ik het zo gehoord/gelezen heb!

En de bloodcrusher kunnen uit de kast! :)

Gr.

Martijn

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.653 seconden